Το γραφείο εισερχόμενου τουρισμού Rhenia Tours ιδρύθηκε το 1981 και σήμερα , σχεδόν 35 χρόνια μετά, αποτελεί το μεγαλύτερο τουριστικό γραφείο στη Σάμο με ισχυρή παρουσία σε όλους τους τομείς της τουριστικής ζωής .

  • Στο κομμάτι του εισερχόμενου τουρισμού διακινήσαμε τη καλοκαιρινή περίοδο του 2015 πάνω από 35.000 τουρίστες με κράτηση ξενοδοχείου (δηλαδή πάνω από το 30% όλου του εισερχόμενου τουρισμού προς τη Σάμο) πραγματοποιώντας ένα τζίρο σχεδόν 2.000.000 €.
  • Η εταιρεία μεταφορών μας ελέγχει τον μεγαλύτερο στόλο λεωφορείων στο νησί μας
  • Μέσω μακροχρόνιων συμβολαίων μίσθωσης ελέγχουμε αποκλειστικά εκατοντάδες κλίνες όλων των κατηγοριών . Παράλληλα η μεγάλη μας αγοραστική δύναμη εξασφαλίζει ότι έχουμε παρουσία αλλά και ανταγωνιστικές τιμές σχεδόν σε όλα τα accomodation του νησιού μας .
  • Είμαστε επίσης ένας από τους μεγαλύτερους ναυτικούς πράκτορες στο νησί μας και εκπροσωπούμε μία σειρά από ναυτικές εταιρείες τουριστικών πλοίων στα λιμάνια Πυθαγορείου και Πόλης της Σάμου.
  • Έχουμε το μεγαλύτερο δίκτυο υποκαταστημάτων στο νησί , με ταυτόχρονη παρουσία σε Βαθύ , Πυθαγόρειο , Καρλόβασι και αποτελούμε τον μεγαλύτερο οργανωτή και πωλητή εκδρομών στο νησί . Επίσης επεκτεινόμαστε συνεχώς και στην πώληση αεροπορικών (μέλος της ΙΑΤΑ) και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων .

Το operation μας στηρίζεται πάνω σε ένα άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό 20 ατόμων που εργάζεται σε όλη την Σάμο για το Rhenia Tours προσφέροντας ποιοτικό service σε όλους τους πελάτες μας.

Το Rhenia Group συμμετέχει εκτός από τα πιο πάνω και σε μία σειρά από άλλες ( μη τουριστικές) επιχειρήσεις και αποτελεί έναν σημαντικό οικονομικό παράγοντα της Σάμου.