Το Rhenia Tours είναι ο μεγαλύτερος πωλητής εκδρομών στο νησί και έχει την γνώση και την εμπειρία να διοργανώσει όλες τις εκδρομές που επιθυμείτε για να γνωρίσετε το νησί μας και να διασκεδάσετε.

Οι βασικότερες εκδρομές που προσφέρουμε είναι οι πιο κάτω.

Γύρος του νησιού ( από ανατολική ή και δυτική Σάμο)

Είναι μία εκδρομή που καλύπτει πρακτικά όλα τα βασικά σημεία ενδιαφέροντος στη Σάμο.

Γενέθλια γη του Πυθαγόρα και σπίτι της θεάς Ήρας η Σάμος ξεχωρίζει από τα άλλα νησιά του Αιγαίου για το καταπράσινο τοπίο της ,τα πολλά σημεία αρχαιολογικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος και τις παραδόσεις της.

Οι κάτοικοι της Σάμου θεωρούνται πολύ φιλικοί και ανοιχτόκαρδοι και ο γύρος σας δίνει την ευκαιρία να τους γνωρίσετε μαζί με την ιστορία του νησιού, τα πολύχρωμα τοπία του , αρχαιολογικούς χώρους , χωριά , παραλίες και άλλα σημεία ενδιαφέροντος.

Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα επισκεφτούμε το ηραίον, ορεινά χωριά , οινοποιείο και βιοτεχνίες κεραμικών , μοναστήρια και πολλά άλλα σημεία της Σάμου ( το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει χωρίς ειδοποίηση)

Τουρκία Έφεσο

Μια γεύση από Ανατολή.

Ταξιδέψτε στα παράλια της Μ . Ασίας , στην υπέροχη πόλη του Κουσάντασι , γνωστή για τη μαγευτική αγορά της και τα παζάρια της.

Μια ξενάγηση στην αρχαία ‘Έφεσο είναι απαραίτητη , αφού αποτελεί έναν από τους πιο όμορφους και ενδιαφέροντες αρχαιολογικούς τόπους του κόσμου . Εκεί θα βρείτε τον αρχαίο ναό της θεάς Άρτεμης , ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου . Μετά την ξενάγηση σας στην Έφεσο θα έχετε αρκετό χρόνο να περιηγηθείτε στο μεγάλο παζάρι του Κουσάντασι όπου μπορείτε να βρείτε Ανατολίτικα χαλιά , δερμάτινα , κοσμήματα και ότι θυμίζει Ανατολίτικη κουλτούρα . Είναι μια μοναδική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Το πλοίο αναχωρεί από την πόλη της Σάμου ή το Πυθαγόρειο στις 0800 το πρωί . Αν επιθυμείτε , η εταιρεία μας εξασφαλίζει και την μεταφορά σας με λεωφορεία μας από και προς το λιμάνι.

Εκδρομή με καΐκι

Μία όμορφη μέρα στην παραλία . Ξεκινάμε το πρωί από το Πυθαγόρειο με ένα ψαράδικο και αγκυροβολούμε λίγα μέτρα από την καταπληκτική αμμουδιά της Σαμιοπούλας για περίπου μια ώρα. Μετά αρμενίζουμε για μην απέναντι παραλία στο Κακοπέρατο όπου πάλι έχουμε χρόνο για μπάνιο όσο ο καπετάνιος μας φτιάχνει ένα μικρό γεύμα για εμάς . Μετά το φαγητό επιστροφή στο Πυθαγόρειο κατά τις 1700.

Πάτμο Μοναστήρι

Ενώ βρίσκεστε στη Σάμο έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε και το γνωστό σε όλους νησί του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου την Πάτμο.

Το ταξίδι προς την Πάτμο ξεκινά στις 0800 και διαρκεί δυο περίπου ώρες.

Αυτό το μικροσκοπικό νησί είναι μέρος ενός βυθισμένου ηφαιστείου και είναι διάσημο γιατί το 92 μ.Χ. ο Ιωάννης ο Θεολόγος που βρισκόταν εξόριστος εκεί έγραψε το γνωστό βιβλίο της Αποκάλυψης , καθώς και το 4ο Ευαγγέλιο. Κυρίαρχη θέση έχει το περίφημο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη χτισμένο σαν κάστρο στην κορυφή του βουνού . Κατά την επίσκεψη σας στο μοναστήρι θα μπορέσετε να δείτε σπάνια χειρόγραφα και θαυμάσιες εικόνες .Η θέα της Πάτμου από το μοναστήρι είναι μαγευτική . Στην Πάτμο θα γνωρίσετε επίσης τον διαφορετικό τρόπο ζωής των κατοίκων που βρίσκονται ακόμα αρκετά μακριά από τους μοντέρνους ρυθμούς της κοινωνίας μας.

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας για Πάτμο με ή χωρίς ξενάγηση στο μοναστήρι . Το πλοίο αναχωρεί από το Πυθαγόρειο και αν επιθυμείτε το γραφείο μας σας δίνει τη δυνατότητα μεταφορά σας με δικα μας λεωφορεία από και προς το λιμάνι.

Εκδρομή με σκάφος από Βοτσαλάκια

Μία ημέρα πάνω σε ένα σκάφος σε μερικές από τις ωραιότερες παραλίες στην Δ. Σάμο . Το πλοίο ξεκινά στις 0945 από τον Όρμο. Ταξιδεύετε αρχικά προς τη Σαμιοπουλα (1 ώρα ) στην αμμουδιά της οποίας θα ξεκουραστείτε για περίπου 1 ώρα. Μετά συνεχίζουμε προς τα δυτικά μέχρι την επόμενη παραλία οπού μπορείτε και να κολυμπήσετε . Κατά τις 1300 ο καπετάνιος μας θα σας ετοιμάσει ένα απλό γεύμα στην παραλία . 17:00 επιστροφή στον Όρμο.

Πέρα από τα πιο πάνω το γραφείο μας διοργανώνει και άλλες εποχιακές ή ειδικού ενδιαφέροντος εκδρομές , όπως περιπατητικά ή μπορεί να διοργανώσει και εκδρομές για κλειστά γκρουπ ανάλογα τις επιθυμίες σας.

Σημείωση : Οι εκδρομές πραγματοποιούνται αν υπάρχει ένας ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων